Technologii


ITC utilizeaza o varietate mare de technologii pentru proiectarea, dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software si produselor.

INFOR

Relatia de parteneriat dintre ITC si Infor are la baza o colaborare indelungata intre ITC si firmele Baan si Datastream, companii achizitionate in 2006 de Infor. Consultantii ITC integreaza si adapteaza solutiile first-tier ale Infor in functie de specificul firmei si de industria in care activeaza: constructii de masini si echipamente, electronica, aeronautica, transporturi, chimie, telecomunicatii, farmaceutica, alimentar, utilitati si altele.

Distributia si implementarea pe piata romaneasca a solutiilor de la firma Baan are o istorie ce porneste din 1997 si insumeaza zeci de implementari de succes. In prezent, din acea familie, ITC sustine tehnic solutiile BAAN IVc4, Baan ERP 5.0, Infor ERP LN 6.1 (Baan ERP 6.1) si Infor PLM/PDM.

CMS proprietar

ITC dezvolta un sistem de gestionare a continutului (CMS) de mai bine de 10 ani, utilizând PHP, MariaDB (MySQL), JQuery și SMARTY cu scopul de a oferi clientilor aplicatii online usor de accesat si de intretinut, potrivite pentru o gama larga de domenii si organizatii. Acest CMS poate actiona ca o infrastructura / un mediu pentru multe tipuri de aplicatii, cum ar fi site-uri web simple de prezentare, galerii de produse, magazine online, solutii Intranet, platforme de intermediere sau alte aplicații online. Principalele avantaje ale acestui CMS sunt usurinta de utilizare de catre utilizatorii non-tehnici și versatilitatea sa. CMS-ul are o structură modulară, fiecare modul integrand funcționalități diferite, o astfel de structură redând un cadru tehnic foarte util în multe scopuri.

 

Tehnologii Microsoft

ITC are un parteneriat solid cu Microsoft, dezvoltand aplicatii in diverse tehnologii Microsoft prin intermediul unei echipe cu o importanta experienta in construirea de solutii pentru clienti din domenii diverse, precum: sanatate, transport sau educatie. ITC se implica activ si in conectarea aplicatiilor dezvoltate cu alte solutii ale clientilor, colaborand indeaproape cu acestia in vederea optimizarii proceselor si fluxurilor.

PHP, Maria DB (MySQL)

ITC dezvolta aplicatii in PHP si MariaDB, competentele fiind integrate la nivelul unei echipe cu o experienta indelungata in realizarea de aplicatii in domenii diverse, precum: retail, transport, educatie sau arta. Pe langa dezvoltarea de aplicatii, ITC asigura si integrarea acestora cu aplicatii deja implementate de catre client. In dezvoltarea de aplicatii si integrarea acestora cu alte aplicatii, echipa ITC coopereaza cu clientii in toate fazele, incepand cu delimitarea functionalitatilor necesare, proiectarea arhitecturii solutiei, implementarea acesteia si mentenanta.