Despre noi


ITC este un integrator de soluții cu tradiție pe piața din România, experiența dobândită în cei peste 50 de ani de activitate în proiecte complexe implementate în domenii diverse, precum transporturi, infrastructură, mediu, agricultură sau cultură fac din ITC un partener de excepție.

ITC oferă produse și soluții de top la nivel mondial, adaptate la specificul pieței locale și integrabile cu un univers larg de aplicații.

Viziune

Vrem sa realizam parteneriate cu clientii reciproc avantajoase pentru a genera solutii profesionale, servicii exceptionale, produse de calitate si suport tehnic de neegalat.
Numai impreuna cu clientii putem gandi viitorul, cu ei putem sa ne dezvoltam, impreuna putem fi mai puternici.

Misiune

Le dam clientilor libertatea de a se concentra pe core business, lasandu-si IT-ul in seama unor experti. Le oferim posibilitatea de a se reinventa! Cu ITC mereu alaturi, flexibil si adaptabil, ei vor capata curajul de a o face. Solutiile noastre inovatoare nu impun limite, ci ofera parghii cu care clientul, de fapt partenerul nostru, isi deschide porti catre autodepasire si succes.

Valori

Inovare. Competentele noastre transpuse in realizarile de pana acum, precum primul calculator produs in Romania si premiile obtinute in cercetare, ne plaseaza in elita IT-ului romanesc. Astazi, utilizam cele mai performante tehnologii si echipamente pentru generarea de rezultate imbatabile.
Tenacitate. Ne implicam proactiv in colaborarea cu clientii nostri prin adevarate parteneriate, oferindu-le nu simple produse sau servicii, ci solutii complexe, complete: hardware, software si comunicatii.
Pasiune. Punem pasiune in toate activitatile intreprinse! Credem in ceea ce facem si vrem sa fim tot mai buni!