Monitorizarea trenurilor: ITC Tt


Solutia TrackView dezvoltata de catre ITC este conceputa pentru a sprijini gestionarea activitatilor de transport. Solutia de urmarire a flotei efectueaza o monitorizare geografica in timp real a vehiculelor, completata cu un sistem complex de achizitii de date privind compunerea trenurilor, prezenta personalului, consum de energie si combustibil si activitatea locomotivelor. Este implementat un sistem complex de raportare online sau offline, ce ofera informatii istorice, cat si in timp real pentru exploatarea si analiza operațională, precum si rezumate ale rezultatelor.

Se acorda atentie in special aspectelor legate de performanta si scalabilitate in ceea ce priveste colectarea si recuperarea datelor, precum si interoperabilitatea si integrarea cu logistica existenta si cu sistemele de administrare a intreprinderilor. Sistemul ofera o precizie ridicata a localizarii GPS și a algoritmilor GIS.

Solutia poate fi personalizata pentru diferiti operatori feroviari si este localizata in romana, engleza, maghiara, rusa. Sistemul poate fi utilizat simultan din mai multe centre de expediere, sprijinind o distributie eficienta a activitatii operatorilor de transport.

Avantajele economice ale utilizarii sistemului:
  • Optimizarea traseului, planificarea și performanta in intretinere;
  • Consolidarea securitatii sistemului de transport prin monitorizarea online si supravegherea parametrilor de exploatare;
  • Costuri de exploatare mai mici prin rapoarte detaliate asupra parametrilor de exploatare.

Descrierea aplicatiei: