EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

ITC Rail - IT către succes


Cele mai moderne şi diverse tehnologii hardware, software şi de comunicaţii sunt utilizate pentru captarea, transmisia, redarea precisă şi analiza informaţiilor, şi pentru a asigura suportul necesar procesului de decizie.
 
Posibilitatea de integrare cu soluţiile de business oferite de ITC (ERP, SCM, EAM, PM) permite managementul adaptiv al resurselor, îmbunătăţeşte performanţele şi măreşte vizibilitatea de-a lungul lanţului de furnizori şi clienţi.

TrackView

Soluţia de monitorizare în timp real a mijloacelor de transport, proprietară ITC, rezolvă cerinţele de urmărire în timp real a parcului de mijloace de transport. TrackView oferă scalabilitate la recepţia, stocarea şi interogarea datelor de poziţionare, permiţând utilizarea pentru flote de mii de vehicule. Sunt oferite o suită de rapoarte de analiză utile în urmărirea activităţii, controlul costurilor şi optimizarea rutelor de transport. Mai multe detalii...

“Cost expert”-Sistem de calcul al costurilor de transport feroviar de marfuri

Aplicaţia “Cost – Expert” este proiectată de către ITC pentru a răspunde cerinţelor de calcul ale costurilor de transport feroviar de marfuri.
Aplicaţia “Cost – Expert”, in procesul de determinare a costurilor ia in calcul atat efectele geometriei caii, cat si actualele procedee de calculatie, intr-o forma imbunatatita .
Aplicaţia “Cost – Expert” asigura o interfata grafica intr-un limbaj feroviar general, astfel ca ea devine foarte usor de folosit si de inteles pentru orice utilizator.
Cea mai mare parte a actiunilor sunt efectuate automat de catre Aplicaţia “Cost – Expert”.
Aplicaţia “Cost – Expert” este proiectată în întregime pe baza a 3 concepte majore: robusteţe, flexibilitate, simplitate.

Platforma de date

Sistem care achiziţionează informaţii referitoare la starea locomotivei (poziţie, viteză, consum electric sau de motorină, etc.), la compoziţia trenului şi încărcătură, precum şi la identitatea agenţilor de mişcare, transmiţând aceste date pentru procesare, analiză şi generare de rapoarte.

RailCar RFID

Soluţie de monitorizare a garniturilor de tren bazată pe tehnologia RFID. Vagoanele de marfă sunt identificate cu ajutorul cititoarelor de tag-uri RFID integrate într-o retea teritorială de achiziţie de date. Prin localizarea vagoanelor de marfă se analizează gradul de utilizare, crescând eficienţa utilizării resurselor de transport.

Comenzi feroviare

Portal web destinat rezervărilor şi livrărilor de vagoane, precum şi gestiunii relaţiei transportator - client. 

Comandă personal

Portal web pentru planificarea resurselor umane şi gestiunea timpului de lucru. Sistemul urmăreşte în timp real starea angajaţilor comandaţi, oferind rapoarte sugestive şi informaţii pentru optimizarea procesului de comandă al personalului de tren.

Pentru mai multe detalii contactaţi consultanţii noştri.Termeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies