EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

Lansare proiect POSDRU

27 February 2012

Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, în parteneriat cu IAA România, Institutul pentru Tehnică de Calcul SA şi Asociaţia Marketer Club, derulează proiectul POSDRU/109/2.1/G/81462 “Comunitatea de practică – model sustenabil de tranziţie de la şcoală la viaţa activă pentru studenţi”.

Proiectul îşi propune îmbogăţirea cunoştinţelor, aptitudinilor şi abilităţilor studenţilor din domeniul marketing, venind astfel în sprijinul integrării acestora pe piaţa forţei de muncă.

Ne dorim o mai bună corelare a competenţelor dobândite în urma studiilor universitare de marketing cu nevoile angajatorilor. Pentru aceasta, beneficiem de suportul IAA România care asigură accesul studenţilor Facultăţii de Marketing în companiile private membre, în vederea desfăşurării stagiului de practică.

Orice companie care activează în industria de marketing şi comunicare este binevenită în cadrul acestui proiect. Ne-am bucura dacă v-aţi alătura eforturilor noastre de a consolida parteneriatul universitate – mediu de afaceri.

Conferinţa de lansare a proiectului va avea loc în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti în data de 28 februarie 2012, între orele 11,00 şi 13,00.

Evenimentul se va desfăşura cu participarea echipei de proiect, reprezentanţi ai partenerilor, comunităţii academice, mass media, profesionişti din domeniul marketingului şi al comunicării de marketing şi studenţi.

Termeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies