EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

ITC la Salonul Cercetării

11 October 2010

Între 6 şi 9 octombrie, ITC a fost prezent la TIB în cadrul Salonului Cercetării alături de numeroased entităţi de Cercetare din toată ţara. Aici a prezentat într-o formă MULTIMEDIA principalele realizări obţinute în urma derulării proiectelor de cercetare din Planul Naţional PNCD2 precum şi din Programul de Cercetare al Uniunii Europene Cultura 2008-2013. Au fost prezentate produsele TRACKVIEW, BIOREGIS, MONIMUN, LOGACTIV, SAFETRAFF, INFOMARK, SCIENAR.

Au stârnit interes prin noutatea abordării şi aplicării în special proiectele TRACKVIEW, BIOREGIS, MONIMUN, SAFETRAFF. Plasarea standului ITC în apropierea standului ECOIND, partener al proiectului BIOREGIS a determinat faptul ca cei interesaţi de problemele de mediu specifice preocupărilor ECOIND să facă şi o escală în faţa panoului care prezenta acest proiect. S-a dovedit astfel actualitatea preocupărilor ITC într-un domeniu care devine strategic pentru economia românescă.

La stand a fost prezentat deasemenea şi proiectul european SCIENAR în care ITC a avut un rol deosebit fiind coordonator al pachetului de lucru 4 în care a creat conţinut şi a organizat expoziţia SCIENAR Interferenţe. Conţinutul digital creat de ITC, apreciat ca deosebit, a fost folosit deaesemena de către coordonatorul proiectului în vederea reeditării expoziţiei la Univesitatea din Calabria între 20 şi 21 octombrie 2010.

Participarea ITC a fost apreciată cu o diplomă de excelenţă acordată de ANCS.

Termeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies