EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

ITC la Expoziţia Internaţională de Logistică, Mobilitate, IT şi Management 2011

2 May 2011

În perioada 10-13 mai 2011 ITC va participa la Expoziţia Internaţională de Logistică, Mobilitate, IT şi Management 2011 din Munchen, Rand B6, Stand nr.323/422.

Messe Munich va găzdui peste 1800 de expozanţi din toată lumea, care vor acoperi întreaga arie de transport de mărfuri pe cale rutieră, feroviară, navală şi aeriană.

ITC va prezenta soluţia de management al transportului feroviar, TrackView, soluţie care rezolvă cerinţele de informatizare pentru monitorizarea în timp real a unui  parc de locomotive, cu studiu de caz clientul Grupul Feroviar Român. Prin prezenţa la acest târg ITC este interesat de extinderea soluţiei pe cât mai multe domenii ale transportului, oferind expertiza sa de integrator şi disponibilitatea de parteneriat în dezvoltarea la nivel internaţional a soluţiilor performante realizate prin proiectele proprii de cercetare. De asemenea va fi prezentata platforma Comanda Personal Tren - suport pentru managementul activităţilor specifice personalului feroviar - conducerea locomotivelor, sarcini la bordul trenurilor sau în staţii, regii între staţii, odihnă la domiciliu sau în dormitoare din teritoriu.
Termeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies