EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

ITC îşi completează soluţiile cu Nod32

15 April 2010

ITC a fost autorizat în luna aprilie ca reseller pentru soluţiile de securitate informatică Nod32, pentru protecţia antivirus şi antispam. Astfel, ITC prin divizia sa ITCNET îşi completează pachetul de soluţii de reţelistică, Internet, hosting, colocare servere, asistenţă tehnică, mentenanţă şi soluţii de gestiune a resurselor întreprinderii, cu aplicaţii care asigură funcţionarea optimă a acestora.

“În condiţiile în care orice utilizator al mediului online îşi pune problema asigurării securităţii informaţiilor sale, ITC a semnat un parteneriat cu Axel Soft IT Group pentru soluţii antivirus şi antispam, soluţii care se adaugă gamei largi de produse şi servicii furnizate clienţilor săi. Acest parteneriat se încadrează în strategia ITC de a oferi servicii de calitate şi soluţii integrate tuturor clienţilor săi, end-user şi corporate”, a declarat Adrian Meiroşu, directorul departamentului ISP&Networking al ITC.

Prin parteneriatul pentru produsele de securitate ESET, ITC îşi completează lista parteneriatelor cu companii de renume internaţional printre care se numără: IBM, CISCO, Infor, Oracle şi Microsoft.

ITCNET se diferenţiază în piaţa furnizorilor de soluţii de reţea şi Internet prin nivelul de profesionalism. Specialiştii ITC au un grad de pregătire avansat, rezolvarea problemelor clienţilor fiind o prioritate în activitatea curentă a echipei.Termeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies