EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

ITCNET – Lasă IT-ul în seama noastră


Avem experienţă de ISP (Internet Service Provider) îndelungată, furnizând servicii Internet din 1997, sub sigla ITCNet

Externalizare IT

Oferim servicii de externalizare IT la cel mai înalt nivel de profesionalism pentru a vă ajuta să vă focalizaţi pe direcţiile centrale ale companiei. Veţi beneficia de reducerea costurilor operaţionale şi veţi avea un control mai bun al acestora. Veţi avea o         disponibilitate sporită a serviciilor IT. Veţi comunica în condiţii de securitate sporită, la condiţii tehnice de înalt nivel calitativ.

Diagnostic şi consultanţă

Cei mai buni specialişti vă oferă diagnostic şi consultanţă în alegerea echipamentelor hardware şi de reţea, precum şi în alegerea soluţiilor optime de conectivitate, interoperabilitate şi de securitate a informaţiilor.

Comunicaţii integrate

Printr-un singur furnizor, cu pachetul de comunicaţii integrate, aveţi la dispoziţie toate mijloacele de comunicaţii pentru acces Internet, VPN şi telefonie.

Soluţii online

Veţi beneficia de soluţii online adaptate la propriile nevoi: realizăm portaluri complexe cu diferite niveluri de interactivitate, magazine online, pagini web cu o grafică deosebită sau vă putem ajuta să aveţi prezenţa online dorită, conform celor mai dificile cerinţe.
 
Pentru mai multe detalii contactaţi consultanţii noştri.
ITCNetTermeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies